Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Холи Бери съди бившия си мъж

отпечатай новината

25.11.2014 12:58 | Видян 2269 пъти

Холи Бери съди бившия си мъж

Холивудската актриса Холи Бери е бясна на бившия си партньор - моделът Габриел Обри, заради дъщеричката им Нола. Звездата от поредицата за „Х-мен", „Готика" и „Парола: Риба меч" е възмутена, че Обри прави всичко възможно Нола да изглежда като бяла и да скрие афроамериканските си черти, съобщава tmz.com.

Самата Холи е дъщеря на бяла майка и черен баща. Афроамериканските черти на Нола са още по-малко забележими, тъй като баща й Габриел Олбри е типичен блондин с френско-канадски произход. Въпреки това актрисата смята, че той нарочно изправя косата на Нола и я изсветлява с грим, за да не си личи, че има афроамерикански произход. Затова тя заведе дело срещу Габриел.

Звездата не се появи в съда. Тя беше представлявана от адвоката си Стив Колодни. След дълъг спор в съда между него и Габриел съдията постанови, че нито Холи, нито бащата на Нола могат да променят външния вид на Нола, за да изглежда различно от естественото. Той нареди също косата на момиченцето да бъде оставена да си расте къдрава, каквато си е.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !