Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Наталия Симеонова депресирана

отпечатай новината

25.11.2014 15:09 | Видян 1936 пъти

Наталия Симеонова депресирана

Феята на любовта Наталия Симеонова, която години наред прави щастливи стотици хора с предаванията си „Море от любов“ и „Предай нататък“, има нужда от помощ. Русокосата водеща изгуби усмивката и оптимизма си и буквално рухна след новината, която й съобщи бившият й съпруг Денис Ризов. А именно, че иска развод.

Преди броени дни Денис Ризов се срещнал с Наталия Симеонова и й обяснил положението – влюбен е силно в приятелката си Алекс Йорданова и иска да й предложи да му стане законна съпруга. Това бил най-тежкият удар за Наталия Симеонова, която винаги е признавала, че макар и разделени, все още силно обича Денис Ризов.

В крайна сметка водещата на „Предай нататък“ ще бъде принудена да се съгласи и да направи най-тежката стъпка – да се разведе официално с мъжа на живота си, пише kliuki. Още повече, че той продължава да се отнася към нея с разбиране и уважение като към най-близка приятелка. Макар че Наталия Симеонова иска нещо съвсем различно от него.

Това е и причината към днешна дата феята на любовта да е изпаднала в състояние на отчаяние и депресия, виждайки, че мечтите й се сриват на пух и прах. А шансовете й Денис Ризов да се събере отново с нея, са равни на нула.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !