Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бербатов беше мамино детенце

отпечатай новината

26.11.2014 11:47 | Видян 1710 пъти

Бербатов беше мамино детенце

Димитър Бербатов е мамино детенце и нямаше търпение да се прибере в България. Това разкри бившият бразилски национал Лусио в навечерието на мача от Шампионската лига между „Байер" (Леверкузен) и „Монако". Тази вечер Митко ще играе срещу бившия си германски отбор. Вместо с почести обаче в Германия го посрещнаха с гаври. Медиите дадоха думата на бившия му съотборник Лусио, който изкара българина глезльо и мамино детенце.

Според Лусио през петте си сезона в „Байер" Димитър Бербатов все гледал да се хване за фустата на майка си Маргарита. Докато през ваканцията останалите футболисти ходели на море, Митко хуквал към Благоевград. „Всяко лято той се прибираше вкъщи, за да спи в дивана на майка си. Не се интересуваше от тузарски почивки в Маями или в Монако. Той просто искаше да е близо до майка си. Много се вълнуваше и когато вкара гол, защото знаеше, че майка му ще му пише. Просто нямаше търпение и се изстрелваше в съблекалнята, за да види какво съобщение е получил по телефона", свидетелства бразилецът.

Той обаче говори и с известен респект за Бербатов. „Най-важното нещо за него не е футболът, а нещо много повече - той не спира да работи и да помага на талантливите деца в България. Беше ни казал, че в детството си е бил толкова беден, че е играл футбол с баскетболна топка. Така че сега никой не се изненадва колко добро първо докосване има", заяви още Лусио.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !