Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Жени Живкова сияе с младо гадже

отпечатай новината

27.11.2014 09:30 | Видян 3565 пъти

Жени Живкова сияе с младо гадже

Топ дизайнерката Евгения Живкова е залюбила млад мъж. Червената принцеса е забелязвана напоследък с красив левент, който често идвал да я посреща пред фирмата й. Той винаги я чакал с букет цветя и бил изключително внимателен и мил, разкриват очевидци.

„В началото си мислехме, че й е шофьор. Взима я с един черен джип, но пък някак си изглеждаха твърде близки и интимни. Прегръщат се много нежно", разказаха съседи на внучката на Тодор Живков. Тя пък била разцъфтяла от прекрасните чувства, които изпитвала, и се променила коренно. Все повече се усмихвала и била видимо щастливо. Видимата разлика между 49-годишната Жени и любимия й била над 20 години, но това явно не пречило за отношенията им. Източници на "Всеки ден" разкриват, че отношенията между нея и мъжа й от години били зациклили. Топлината между тях изчезнала малко по малко, след като двете им деца пораснали и напуснали семейното гнездо.

„Сега вече Жени е по-независима и свободна жена. Не иска да се развежда и така да продължава традицията на нейните родители, които са се разделили, но все пак има нужда от разнообразие и някакво развлечение. Преживяла е много и сега й е дошло време да си поживее", коментират нейни приближени.

След смъртта на майка си Людмила Евгения е осиновена от дядо си Тодор Живков. Когато го свалят от власт на 10 ноември 1989 г., започват трудните времена за фамилията. През първите години на промените семейството му е многократно разследвано, текат дори дела за отнемане на имотите им. Модният бизнес на червената принцеса започва от средата на 90-те. Благодарение на него семейството си стъпва на краката. Постепенно ревютата на нейната модна къща „Жени Стил" стават своеобразно откриване на софийските светски сезони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !