Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бони: Приятелят ми е бизнесмен, искам да му родя дете

отпечатай новината

28.11.2014 12:26 | Видян 3112 пъти | Гласували 1

Бони: Приятелят ми е бизнесмен, искам да му родя дете

Фолк певицата Бони, която се оказа първата напуснала "Биг Брадър Ол старс", сподели, че Съквартирантът й Христо Трифонов е много неразговорлив и страни от звездите в Къщата.

Все пак има един човек, пред когото той не само че не се притеснява да се отпуска, но и по думите на изпълнителката дори флиртува - Пламена.

"Христо не разговаря с никого. Но с Пламена флиртуваше. Аз го питах дали е семеен, защото не съм го гледала в неговия сезон. Той потвърди, но ми каза, че не се разбира с жена си", сподели Бони в "На кафе".

Самата певица даде да се разбере, че, въпреки притесненията си относно мисията, в която е трябвало да спи редом до Боби Турбото, приятелят й не я е изревнувал.

"Възпитавана съм така, че ако съм с някого, съм само с него. Приятелят ми нищо лошо не ми каза. Той е ливанец с българско гражданство и е сериозен бизнесмен", заяви Бони.

"Набори сме. Бяхме решили да се женим, но се случиха неприятни неща при мен. И така приключиха нещата засега готова съм да му родя дете", допълни изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !