Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Неочакван удар срина Гала

отпечатай новината

28.11.2014 15:27 | Видян 2987 пъти

Неочакван удар срина Гала

Водещата на едно от най-гледаните предавания „На кафе“ - Гала показа изненадващ пристъп на слабост и буквално рухна пред очите на колегите си, научи kliuki. Блондинката се разплака от безсилие, разкриват служители в Нова телевизия, пред чиито погледи се разиграла неочакваната сцена.

Причина за нервния срив на Гала бил внезапният и унизителен удар, който водещата получи в ефир. И то не от кой да е, а точно от недолюбваните от нея Албена Вулева и скандалната й майка Людмила Захажаева. Двете дами гостуваха в предаването, макар че Гала направила всичко по силите си да разубеди продуцентите на Вип Брадър и да ги склони да отменят участието им. Рейтингът обаче се оказал по-важен от чувствата на водещата и Гала се принуди да седне на стола срещу тях.

И ударът към нея не закъсня. Гала очаквала всичко, но не и това, което избълва Людмила Захажаева по неин адрес. „Какво си се стреснала – заекваш чак?! Не ми заеквай, защото много глупости изговори за Албена и за мен досега. Вместо да заекваш, говори – защити се. Или си жена, която само въздиша и няма никаква позиция?! Досущ като онази другата – Кремена Халваджиян, която те прави всеки ден да изглеждаш на циркаджийка. Погледни се!“, всички тези и още куп обидни думи избълва рускинята Людмила Захажаева към Гала, която едва не сдаде багажа още в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !