Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Краят между Мария и Рачков настъпи официално

отпечатай новината

28.11.2014 16:10 | Видян 3769 пъти

Краят между Мария и Рачков настъпи официално

Краят на връзката между Мария Игнатова и Димитър Рачков вече е факт, въпреки че през годините хората ги събираха и разделяха милиони пъти. Днес обаче колеги на актьора и водещ в „Господари на ефира“ разкриха, че никога досега не са виждали приятеля си такъв – решителен и категоричен, макар и да признал, че още страшно много обича Мария Игнатова.

Причината е дребната шега на Мария Игнатова, когато честити раждането на бебето на своя колежка, след което се ухили широко, погали коремчето си и заяви, че до края на „Х Фактор“ се очаква и друго бебе, пише kliuki. Таблоидите моментално обявиха Мария Игнатова за бременна – без да помислят, че една бременност трае 9 месеца, а шоуто приключва след по-малко от месец и половина.

На тези подмятания водещата отвърнала с бурен смях. „Хайде, отново съм бременна – за четвърти път тази година. Поздравете мама зайка“, шегувала се Мария Игнатова с колегите, след което заявила, че синът й Виктор й е напълно достатъчен и няма никакво намерение да преживее отново цялата тази одисея покрай бременността и раждането.

Тези думи обаче ударили като плесница Димитър Рачков, чиято най-голяма мечта винаги е била двамата с Мария Игнатова да имат общо дете. Години наред той опитва да я склони, а тя винаги досега обещаваше като просто го отлагаше във времето. Днес обаче Димитър Рачков узнал истината и това го сломило.

„Той е адски обиден на Мария Игнатова. Смята, че го е лъгала през цялото време като можеше просто да му каже, че не иска да ражда повече. Силно засегнат е и в пристъп на ярост отсече: „Дотук бях! Стига толкова!“. Той обаче твърде много обича Мария, затова сега всичко е в нейните ръце – само от нея зависи дали ще успее да продължи връзката им или двамата ще поемат в различни посоки“, убедени са колеги на Мария Игнатова и Димитър Рачков.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !