12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария вдигна сватба в двореца на татко Гущеров

отпечатай новината

01.12.2014 15:28 | Видян 4709 пъти | Гласували 1

Мария вдигна сватба в двореца на татко Гущеров

Мария избра скъпа, стилна и много скромна визия за дебюта си като милионерша. Миньончето няколко години се спотайва в кротко харчене на парите на благоверния и изведнъж започна да ражда новини: завърна се на клубна сцена, прави клипове с Азис, стана кръчмарка, започна да учи, тръгнаха да я съдят, сгоди се…Но това не беше достатъчно и взе, че вдигна сватба, научи kliuki.bg! Мария публикува малко снимки в официалния си фейсбук-профил, на които я виждаме рядко изискана и елегантна.

С традиционните убийствени токове, класически тоалет и очевидно скъпи бижута певицата присъства на най-романтичното мероприятие. Заради убийствения й правопис обаче не можем да разберем – тя ли се омъжва, или само кумува?!

Ако пред „семейство Гущерови” имаше запетайка, щеше да се разбере, че денят е бил специален за друга двойка. Ако имаше точка, щеше да е ясно – Мария вече е официално милионерша. Две неща поне са ясни – сватба е имало и е била е в „двореца на тате”.

Ние сме длъжни да отбележим, че Мария може да има всякакви пропуски, но не е от жените, които ще се решат в бяло на нечия чужда сватба. Да не говорим, че Марая и майка й бяга нагласени като шаферки…
Можете да видите всички снимки от събитието в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !