Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светослава Рудолф разцъфтя

отпечатай новината

02.12.2014 10:53 | Видян 1924 пъти

Светослава Рудолф разцъфтя

Светослава Рудолф разцъфтя, по лицето й няма и следа от тъмните сенки, които я правеха да изглежда ужасно уморена и съсипана след злощастния брак с Димитър Тадаръков и последвалия мъчителен развод. С блестяща кожа и с вид на 30-ина годишна, журналистката се появи в предаването по Нова „Дикофф" и докато разказваше за тайните любовници на комунистическия вожд Георги Димитров, усмивката не слизаше от лицето й.

 

Светослава бе с перфектна прическа, стилен тоалет и турскосини бижута, комбинирани с лак в същия цвят, които й придаваха закачлив вид. Ефектната дама дори беше изрисувала в актуалната модна тенденция дясната си ръка до лакътя. Явно вече ерата Тадаръков е зад гърба й и е започнала нов живот, коментираха промяната на Светослава нейни колеги в телевизията.

 

Тя бе абсолютно съсипана заради тежкия развод и войната с мастития бизнесмен. Журналистката буквално се бе стопила, след като бившият й изсипа куп непристойни хули върху нея, наричаше я уличница и я набеди за куп любовници. Светослава също не спестяваше остроти по негов адрес, като атакуваше основно интелекта на бизнесмена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !