Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Световното шоу MasterChef тръгва в ефир

отпечатай новината

02.12.2014 11:18 | Видян 1412 пъти

Световното шоу MasterChef тръгва в ефир

MasterChef, едно от най-драматичните и завладяващи състезания , превърнало се в световен тв  хит ще покори България чрез ефира на  бТВ. Кастингите за шоуто започват през декември, а то си поставя за задача да намери най-добрите любители-готвачи в страната, чиито талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната могат да променят живота им завинаги.

Любители готвачи от всякаква възраст и произход, които обичат кулинарията или искат кариера в хранителната индустрия, ще се сблъскат с жури от забавни, но взискателни професионалсити. Заедно със съдийте, те ще преминат през поредица от предизвикателства на готварското въображение и нюх, докато остане най-добрият състезател.

 Продуциран в повече от 34 държави и излъчван в над 200 територии, тв формат за таланти MasterChef се излъчва всяка минута някъде по света. Достигайки до 200 млн. зрители, шоуто е превърнало повече от 100 любители-готвачи в професионалисти и демонстрира, че с желание и творчество обикновените хора могат да сбъднат мечтите си и да постигат нещо необикновено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !