Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Освен Катя Дунева и Денис Димитрова си е измислила титли

отпечатай новината

15.10.2008 14:00 | Видян 7376 пъти | Гласували 3

Освен Катя Дунева и Денис Димитрова си е измислила титли

Какви наказания очакват българките, представили страната ни на световния финал  Мис Тийн и Мисис Обединени нации 2008 през лятото в Саут Лейк Сити и присвоили си титли, които не са им дадени – Катя Дунева и Денис Димитрова, разкрива за първи път в предаването на БГТВ „Часът на блондинките” лицензиантката на светововните конкурси  Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International и организатор на Mrs. Bulgaria 2008 и Лейди България 2008 Теодора Колчева.

Пред камерите на шоуто, водено от Патриция Кирилова, бе показан официалният сайт на конкурса Обединени Нации, в който са публикувани снимките на българките и там ясно е написано, че те са станали четвърти подгласнички в съответната категория – Мис Тийн и Мисис Обединени Нации. А не трети в света /според ПР-ите на Дунева тя е третата на Мисис Свят 2008, а на този конкурс тя изобщо не е била. България бе представена там от Mrs. Bulgaria 2007 Аля Милушева/, нито имат специални награди, както се твърди в тиражирани интервюта и ПР-информации, според които Денис е спечелила титлата Супермодел и награда за национален костюм, което изобщо не е вярно, както се вижда от сайта на конкурса в Саут Лейк сити.  Там за Тийн Супермодел е избрана Кимбърли Чиа от Сингапур.

Директорите на конкурса Обединени Нации вече са информирани за скандала и за присвояването на титли от наши представителки. Вероятните санкции са отнемане на дадените награди или лишаване на право на България да участва в този конкурса занапред, предупреждава още Теди Колчева.

Как кандидатките за участие в подобни конкурси да се предпазват от подобни грешки и какви са задължителните условия за участие в световните финали разкрива още в предаването на БГТВ Теди Колчева.

Гледайте шоуто „Часът на блондинките” всеки вторник от 21 ч., с повторения в сряда от 2 часа след полунощ,  в събота от 16 и в понеделник от 11 ч. Предаването се излъчва и он-лайн в обновения сайт на БГТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !