Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Патрашкова, Кристиано и царицата на койновете са бизнесдами на годината

отпечатай новината

04.12.2014 16:33 | Видян 2572 пъти

Патрашкова, Кристиано и царицата на койновете са бизнесдами на годината

Кметът на София Йорданка Фандъкова откри 25-ия юбилеен конкурс за делови жени, организиран от лорд Минчев

Кметът на София Йорданка Фандъкова бе посрещната с искрена топлота, когато откри 25-ата церемония Бизнесдама на годината. „Именно жените показваме, че в тежките години на криза можем да се справяме с управлението”, подкрепи ги тя. От получилата приза за „цялостно творчество” лидерка в машиностроенето Мариана Печеян тя получи не само благодарност, но и знак на признание за заслугите на София към деловата активност – столицата е най-големият инвеститор в българската икономика и ще остане такъв и през идващата 2015 година.

Първа получи отличие като Бизнесдама в медиите известната журналистка и издателка Кристина Патрашкова. За най-добра в козметичната индустрия бе отличена Елена Кристиано. Авторката на иновативния проект и производител на 1 метър шоколад Биляна Екснер също взе приз. Дизайнерката на Крисия и най-красивите българки София Борисова – модна къща Романтика е сред другите носителки на звездата Бизнесдама на годината за модния бизнес. Жени Калканджиева, чиято агенция Визаж тези дни празнува 20-годишнина и Славка Каравелова с четвърт век във финансите взеха почетни отличия.
Голямата награда се падна на шефката на Оуан койн Ружа Игнатова, която има 5 млн. лева оборот за 5 месеца от старта на ултрамодерната електронна валута.

Повече снимки от събитието разгледайте в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !