Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Камила се кани да става кралица

отпечатай новината

05.12.2014 12:39 | Видян 3139 пъти

Камила се кани да става кралица

Херцогинята на Корнуол Камил Паркър показа на поданниците си, че има блясъка и амбициите да стане истинска кралица. Съпругата на Чарлз се появи на събитие в Бъкингамския дворец с диамантена тиара на главата и още куп бижута, показващи социалния ѝ статус на благотворително събитие в английската столица.

Бижуто, достойно за кралски особи, е семейна собственост на фамилията на Паркър и е било носено от бабата а Камила – Соня Розмъри Кубит. Самата Камила за пръв път се появи с тиарата на сватбата си с Андрю Паркър Боулс през 1973 г. През 2006 г. пък дъщеря ѝ Лаура я сложи за венчавката си с Хари Лопес.

През годините Камила рядко е носила тиарата и то основно на големи събития, в които да покаже потекло и да подчертае синята си кръв. Половинката на Чарлз не е сред най-популярните членове на кралската фамилия и отдавна се бори да измести лейди Даяна в сърцата на британците. Говори се, че след смъртта на майката на принцовете Хари и Уилям Паркър вижда сериозна конкуренция в лицето на Кейт Мидълтън, която е сред най-обичаните членове на аристократичната фамилия и се радвана огромно медийно внимание. Въпреки че Камила привидно стои в сянката на съпруга си, мнозина смятат, че тя има големи амбиции и копнее да седне на трона на Елизабет II.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !