Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Иван и Андрей изритаха Наталия Симеонова от БТВ

отпечатай новината

05.12.2014 15:53 | Видян 2552 пъти

Иван и Андрей изритаха Наталия Симеонова от БТВ

Лоша новина за зрителите на „Предай нататък“! Предаването пада от ефир, въпреки че е рейтингово, а Наталия Симеонова остава без работа. От месец насам водещата на легендарното „Море от любов“ търси ново препитание и стиска палци да го намери в ефира на Нова ТВ.

Ръководството на БТВ е решило да свали от екран едно от предаванията, което се радва на огромен зрителски интерес в събота вечер – „Предай нататък“. Съществуват известни спекулации какво е наложило промяната, като една от най-тиражираните е, че медията иска да обнови програмната си схема през уикендите, пише в. „Всеки ден“. Преди месец бившият й съпруг и настоящ продуцент – Денис Ризов, й съобщил новината, че съвместният им продукт ще бъде премахнат от ефира на БТВ. Оказва се, също така, че за Симеонова не били предвидени нови проекти.

Все пак от управата на медията я съжалили и решили, че като дългогодишно лице на телевизията ще й намерят все някаква работа. Още по-неочаквано е, че на мястото на „Предай нататък“ ще дойде „Истински истории“, което наподобява на „Съдби на кръстопът“, но е продуцирано от Иван и Андрей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !