Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светско парти отбеляза старта на нова модна агенция

отпечатай новината

08.12.2014 16:06 | Видян 1919 пъти

Светско парти отбеляза старта на нова модна агенция

359 Model & Talant Management събра българския моден и бизнес елит.  Новата агенция за модели и таланти направи своето първо парти,  на което показа мъжките  и дамските си модели, които дефилираха с модните колекции на Rose Fashion и Cacharel. За грима на моделите се погрижиха учениците на Оксана Николова, а косите бяха дело на Училище „L’Oreal”. По време на подготовката  за ревюто, промо екипа на Red Bull изненада моделите в бекстейджа  и им даде нови сили за предстоящото шоу. Докато гостите се настаняваха, преди да започне ревюто, Lady B със стайлинг като Анита Фраклин  потопи гостите в атмосферата на невероятни музикални соул, фънк и джаз кавъри. Водещият Наско Михайлов представи на всички гости, чрез видео визитка и топ моделите на агенцията – Цветан Цветков и Виктория Цветанова, които на 6-ти декември представиха страната ни на световния конкурс – Best Model of The World 2014 в Истанбул, Турция.

Веднага след партито съсобственичката и управител на 359 MODEL  - Йоанна Джолова, заедно с букера Антон Узунов замиха за гала церемонията , за да подкрепят нашите модели. Вечерта в р-т „Рубаят“ наистина беше звездна. За да уважат старта на модната агенция дойдоха и едни от незабравимите топ модели и лица на България – Наталия Гуркова, Елена Ангелова , Ива Атанасова (Best Model of The World 2011)  и Катрин Вачева. Партито бе уважено и от Боряна Баташова и сървайвърката Мерелин Арно. Разбира се, за да е незабравимо едно парти, то не може без Христо Сираков (Ицо 100-те манекенки), който имаше и персонална снимка с топ моделите на агенцията. Албена Вулева  дойде в компанията на своя приятелка, очарова гостите с нова визия и получи бутилка шапманско Henkell , комплимент от  вносителите  на  бранда. На партито бяха и дизайнерката Жана Жекова  в компанията на бизнес дамата Краси Богданова, а до тях на съседна маса беше неотразимата Катя Роуз със синовете си. За да оценят женската красота на моделите, дойдоха и от лейбъла Картела Рекърдс, забелязахме и модния коафьор – Ивайло Колев от Luxor и топ гримьора, ученик на Коклин – Филип Костов. Бизнес елита беше представен от изпълнителният  директор на Лев Инс – Стефан Софянски, собственичката на Spa Demetra – Димитрина Стоилова, собственичката на мебели  Gautier България - Ася Маджарова, американски инвеститори от Thompson Global Investments, които подпомогнаха за заминаването на моделите за Best Model of The World. След официалната програма, кулминацията на вечерта  беше дуетът на Боряна Баташова и собственикът на“Catch' A maK” (които се погрижиха и за изискания кетеринг от    екзотични плодове,  гурме хапки и сирена), по- късно към тях на сцената се присъединиха Йоанна Джолова и Lady B.

Заредени с настроение от тях, всики модели и гости продължиха на официалното афтър парти на агенцията в топ клуба – Bedroom.Всички гости получиха подаръци комплимент от Spa Demetra, р-т „Рубаят“ и шампанско Henkell. 359 Model & Talent Management е най-новата професионална агенция за набиране, обучаване и реализиране на модели, промоутъри, хостеси , статисти, фотомодели и таланти в различни области. Агенцията работи с професионални инструктори за курсове на модели, хореографи и денс учители. Школата на 359 MTM ще е една от най-атрактивните, като професионално завършени курсове, и гаранция за последваща реализация на новите лица на агенцията.
 
Разнообразието, което модната агенция предлага, варира в много възрастови групи и различни типажи лица / деца, мъже и жени/ за рекламни кампании, филми, модни събития, конкурси за
красота и модели, статисти в тв предавания, кинопродукции и бтл активности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !