Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кейт и Уилям се срещнаха с Джей Зи и Бионсе безплатно

отпечатай новината

09.12.2014 15:49 | Видян 1926 пъти

Кейт и Уилям се срещнаха с Джей Зи и Бионсе безплатно

Две от най-влиятелните двойки във Великобритания и Америка се срещнаха на баскетболното игрище в Ню Йорк. Джей Зи, Бионсе, принц Уилям и бременната му съпруга Кейт размениха няколко думи по време на мача на Brooklyn Nets, а срещата им се превърна в истинска сензация.

Кралската двойка е в разгара на своето американско турне и запознанството ѝ с двете музикални звезди е било предварително уговорено. Четиримата се ръкуваха и терена, обградени от бодигардове, репортери и фенове и успяха да си поговорят съвсем за кратко. За разлика от тайната им вечеря в Манхатън Уилям и Кейт не са искали пари на Джей Зи и Бионсе, както направиха с други 15 богати семейства, платили по 50 000 долара, за да стиснат ръката на британските аристократи.

Кралската двойка остана във възторг от посрещането и баскетбoлния мач, а Уилям коментира, че за пръв път гледа подобно събитие на живо. “Беше страхотно. За пръв път ни е. По-рано посетих и Белия Дом за пръв път ”, каза принцът. Кейт и Уилям са в Америка от няколко дни и програмата им е доста натоварена. Двамата набират средства за своята кралска фондация, занимаваща се с редица благотворителни инициативи.

Не е ясно коя от двойките е изявила желание за срещата, тъй като тя се оказва страхотен ПР и за двете страни. Джей Зи и Бионсе са от звездите, които имат специални отношения с доста влиятелни личности, управляващи САЩ като Барак Обама и обичат да се показват с могъщи личности извън шоубизнеса. Уилям и Кейт пък се опитват да разчупят стерилния кралски имидж, а сближаването с хората става по-лесно чрез техните идоли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !