Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Бившата на Врачански търси нов мъж

отпечатай новината

09.12.2014 17:13 | Видян 4437 пъти

Бившата на Врачански търси нов мъж

Бившето гадже на Калин Врачански си търси нов мъж! Актрисата Силвия Петкова, която се раздели с гръм и трясък с актьора, много иска да открие голямата любов, разказаха пред "България Днес" нейни приближени.

С ролята на сватовница се е нагърбила друга актриса - колежката на Силвия Йоанна Темелкова. От няколко години тя играе в столичните театри и пътува за представления из страната, и се изяви в последния сезон на "Под прикритие" като Ния, дъщерята на екранния мафиот Джаро.

Бившата на Врачански се е съгласила Темелкова да й търси гадже заради любовните успехи, които Йоанна жъне в собствения си живот. Тя е в здрава и страстна връзка с Мартин Гяуров, внука на легендарния Николай Гяуров.

Двете актриси са много близки и постоянно са заедно. Темелкова подкрепя Силвия в тежките й моменти на самота, когато тя й споделяла, че след раздялата с Калин е много нещастна. Злите езици от арт средите информират, че след звездата от "Стъклен дом" Силвия е имала бая любовници и забежки, но нищо сериозно. "Тя сравнява всеки нов мъж в живота си с Калин. И оттам идват всичките й несполуки", разказват от обкръжението й.

Не всичко обаче е черно. Онази вечер Петкова бе наградена на церемонията "Жена на годината" в категорията за тв актриси заради ролята си в младежкия сериал "Революция Z". С новата статуетка със сигурност ще й по-лесно да си намери нов мъж...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !