Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гала: Няма да простя на Кали

отпечатай новината

10.12.2014 11:41 | Видян 4272 пъти | Гласували 2

Гала: Няма да простя на Кали

Пред хора, считащи ги за близки, Гала е споделила, че е много обидена на Кали заради репликата в края на гостуването й в „На кафе“. Тогава Кали заяви, че е много приятно изненадана от интервюто, което се е получило, понеже Гала вече не била същата, защото е изгубила част от сърцето си. „Това вече не е онази Гала, която познавах.“ бяха думите, които са обидили жестоко водещата.

„Не знам Кали какво имаше предвид, но думите й са непростими. Как може точно на мен да ми намеква, че съм лош човек. Всеки, който гостува в студиото, ми е казвал, че съм много позитивна и се държа прекрасно със събеседника. Изведнъж Кали ми изстреля това, няма да й го простя.“ – беснеела обидената Гала.

Русокосата тв водеща сега е наранена, но думите на Кали не са лишени от логика. С годините Гала се превърна в жена, която се опитва да проповядва морал в ефир и да съди постъпките на другите. Това прави неприятно впечатление и е причината блондинката да не е харесвана от мнозина, споделя kliuki. Въпреки че наглед е любезна и мила, Гала е способна да злепостави всеки гост и може би това имаше предвид Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !