Нина Добрев: Враждата ми с Пол Уесли...

Красавицата с български корени Нина Добрев отново...

Нора Недкова влиза за втори шанс в...

Вчера стартира новото риалити на топ дизайнерката Мегз....

Иван разочарован от Ирина, иска Вихра обратно

отпечатай новината

10.12.2014 13:09 | Видян 3689 пъти

Иван разочарован от Ирина, иска Вихра обратно

„Иван адски се разочарова от Ирина! Когато продуцираше по няколко предавания и му пилееше парите, всичко беше окей. Сега, като има затруднения, започна да му се дразни, да му натяква, че едва ли не за нищо не става. Нищо чудно, че нещата между тях не вървят“, разказва пред HotArena.net колега на Опосума, запознат със семейните му проблеми. Така, след близо 3-годишна връзка, Иван и Ирина са пред раздяла, а продуцентът отново е обърнал глава към бившата си съпруга Вихра.

Според запознати, Опосума вече на няколко пъти правил опити да поиска прошка от Вихра, осъзнал огромната грешка, която е допуснал. Проблемите покрай TV7 пък подтикнали Иван отново към чашката и това още обтегнало отношенията му с Ирина.

Вихра не само му прощаваше алкохолните запои, но и никога не се е интересувала от финансовото му състояние. Беше е с него, когато тръгна от нищото“, разказват техни близки. Дали обаче е готова да прости на бившия си мъж? Не е тайна, че Отчаяната съпруга никога не е спирала да го обича, а освен това, двамата имат дъщеря.

Вихра обаче трудно ще забрави измяната и намекна за това в социалната мрежа: „Защо те нямаше толкова дълго време?“, попитал Питър Пан. „Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам“, отвърнала Тинкърбел. „Защо?“ „Просто защото… сега е твой ред да ти липсвам.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !