12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мара кумува на свекъра си Добромир Гущеров

отпечатай новината

11.12.2014 09:37 | Видян 4024 пъти

Мара кумува на свекъра си Добромир Гущеров

На церемония в тесен кръг преди две седмици бизнесменът и бивш политик Добромир Гущеров се ожени за дългогодишната си приятелка Диана. Кумуваха им синът му Християн и фолкпевицата Мария, която през януари ще му стане снаха. Марая - дъщеричката на изпълнителката, бе шаферка.

“За нас е огромна чест и гордост, че ни поканиха да им бъдем кумове”, разказва развълнувано певицата пред “24 часа”. “Още когато Християн ме представи пред баща си и Диана, аз го приех като наш общ баща. Благодарна съм му за всичко, което е направил за мен”, допълва тя, като разказва, че таи огромно уважение и респект към семейството на годеника си. “След майка ми и сестра ми Диана е най-близкият ми човек. Мога да споделя с нея и най-съкровените си тайни. Именно затова за мен бе толкова голямо щастие аз да ѝ кумувам. Марая беше много щастлива, защото бе единствената шаферка, а и защото много обича Диди”, обяснява Мария.

След като подписват в обредния дом на район “Красно село”, всички заедно се отправят да отпразнуват венчавката. Това се случва в бившата резиденция на Добромир Гущеров, която от няколко месеца е превърната в ресторант.

Само след месец още една сватба се очаква в семейството. Мария и Християн ще сключат брак на 17 януари. Двамата имат връзка от няколко години, като предложението идва сега. “С Хриси вече сме си избрали кумове. Надяваме се те да уважат поканата ни. Ще са Добромир и Диана, за да ни върнат жеста. (Смее се.) Въпреки че първо ние ги поканихме, разказва попфолк певицата. Тя вече е избрала булчинската си рокля, а поканите са разпратени. Дъщеричката ѝ Марая, която е от първия ѝ брак - с бизнесмена Димитър Андонов, няма да им бъде шаферка. Тя ще е втора булка. Причината е, че когато Християн е отправил предложението си, той по много романтичен начин е попитал и двете дали са съгласни да станат негови жени. Отговорът е бил положителен, само че годежният пръстен се е оказал твърде голям. Затова в момента е изпратен на поправка и все още не е на ръката на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !