Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Студентка развежда Марешки

отпечатай новината

11.12.2014 15:54 | Видян 3464 пъти

Студентка развежда Марешки

Империята на аптечния бос Веселин Марешки е на път да рухне с пълна сила. Причината – разводът, който варненският милионер поиска от съпругата си Светлана, за да заживее с младата си любовница – 23-годишната студентка Геновева. Геновева следва административно право и зевъртя главата на Веселин Марешки още през 2012-та година. Днес обаче тя вече живее в палата му, разкрива вестник „Уикенд“.

Източници, близки до семейството на Веселин Марешки разказват, че съпругата му – рускинята Светлана била готова да даде развод на благоверния си, защото отдавна знаела за забежката му. Нещо повече – вместо да чупи ръце и да рони сълзи на изоставена съпруга, тя се залюбила с 26-годишния младок Иван – доскорошен хандбалист в отбора „Черно море“.

Веселин Марешки и апетитната студентка Геновева се запознали на светско събитие във варненско заведение и красавицата моментално привлякла вниманието на бизнесмена, чиито подвизи с жени са многобройни. Геновева обаче е първата, успяла да задържи вниманието му повече от седмица-две и дори да го накара да се разведе.

Официалното приключване на брака между Веселин Марешки и Светлана обаче ще се отрази пагубно на бизнеса на варненеца, убедени са източниците. А причината е, че самата Светлана помогнала много в развитието на аптечната верига, влагала средства от собствения си джоб и заедно със сестра си движила нещата дори повече от самия си съпруг, който се води лице на веригата.

Снимка: kliuki.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !