Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ето го тайния мъж на Софи Маринова

отпечатай новината

12.12.2014 10:26 | Видян 3157 пъти

Ето го тайния мъж на Софи Маринова

Най-упорито пазената тайна в чалгата - кой забремени Софи Маринова, не изтрая дълго. Ромската перла не е заченала нито от продуцента си Крум Крумов, нито от другия заподозрян, Тони Стораро, а от един от най-добрите приятели на Фики Стораро, добра се до сензационното разкритие вестник „Всеки ден".

В началото на месеца новината, че Софка очаква второто си дете, озадачи светските среди, тъй като след раздялата с доведения й син Дачо 38-годишната Маринова си кукуваше като мома. Нещо повече - ако се вярва на самата чалгаджийка, за цялото това време мъж не я е докосвал на голо, камо ли секс да я огрее. „Паяжина хванах там долу, бе", натуралистично обясняваше ромката.

На 6 ноември вечерта в звукозаписно студио са се събрали Софка, Тони и Фики Стораро и Преслава. Замръкват до късните часове и по някое време някой предлага да продължат вечерта в Студентски град, където Азис има участие в „Клуб 33".

Към сепарето на звездите се присламчва в първия момент непознат за Софка младеж. Младокът е 21-годишният приятел на Фикрет - Ивайло. "Софка цяла нощ кръжеше като муха на мед, около него. Флиртовете им не останаха скрити за никого, тя връткаше задник покрай него с кючеци, наливаше му алкохол", описват събитията присъствали на въпросния купон очевидци. Накрая явно напитките са дошли в повечко на харесалите се Софка и Ивайло и на заранта аверът на Фики се събужда в спалнята на Маринова.

Десетина дни по-късно по план-график ромката си чака цикъла. Закъснява й със седмица и около 25 ноември тестът отсича: Софка е бременна! Дни по-късно двете чертички са водеща новина в светските издания. Според някои наши агенти въпросният Ивайло е не просто пръв приятел на Фики, но и негов братовчед. Бащата на Софкиното отроче е от турски произход, занимавал се е с бокс и допреди известно време е живеел в Дортмунд. Той няма да признае официално бебето, затова детето ще вземе фамилията на майка си.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !