Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Волгин става баща на 45

отпечатай новината

15.12.2014 11:21 | Видян 3802 пъти

Волгин става баща на 45

Журналистът Петър Волгин съвсем скоро ще стане баща, научи ексклузивно вестник „Всеки ден". За изненада на мнозина, запознати с неговото житие и битие, майка на първото му дете не е досегашното му гадже и негова колежка в съвместни медийни проекти Калина Андролова. Щастливката работи с Волгин в БНР, водещ е на „12+3" и се казва Даниела Големинова.

Очевидно Волгин се е оплел в жесток любовен триъгълник, защото в националното радио той е в професионален тандем и с Андролова, с която доскоро бяха тандем в живота. Той е автор и водещ на предаването „Деконструкция", а тя е постоянен коментатор там. Освен това Калина е главен редактор на списание „a-specto", където трибуна има и Петър.

Близки до журналиста твърдят, че той не е съобщавал за официален разрив между него и Калина, както и че не се е хвалил, че ще става баща от Даниела. Източници на „Всеки ден" твърдят, че тя вече е към края на бременността си и бебето скоро ще проплаче, а татко Волгин ще трябва да сменя пелени. Възпитаникът на елитната Класическа гимназия в София ще стане баща за сефте на цели 45 години. Той има един брак зад гърба си, отново с колежка, а в последните години с Калина бяха неразделни. Кога е пламнала любовта му с Даниела, не е ясно, но според запознати двете дами сериозно са се застъпили във времето.

Приятели на Волгин коментират, че той отдавна искал да продължи рода си и се потискал, че повечето му съученици вече се радвали на наследници. Тресяло го и мъжка суета, че ще изпусне влака и ще вземе да стане баща твърде късно. Петър натискал Калина да му роди дете, но свръхамбициозната публицистка все отлагала, заета да гради кариера.

Затова и Волгин, спечелил си прозвището „черната овца в националния радиоефир" заради пиперливите си коментари, решил да изневери на 42-годишната Андролова с по-младата си колежка Даниела Големинова. Водещата е на 38 години. Засега не е ясно дали раждането на детето на Волгин всъщност ще доведе и до творчески разрив между него и Калина и дали двамата ще прекратят съвместната си работа в радиото и в списанието.

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !