Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Благо Георгиев се жени

отпечатай новината

15.12.2014 12:21 | Видян 2614 пъти

Благо Георгиев се жени

Един от най-известните родни плейбои - Благой Георгиев, е предложил брак на младата си половинка Куини-Алис, гласи най-новата клюка в светските среди. Макар да са заедно само от месеци, напористата блондинка успяла до такава степен да вземе ума на играча на "Рубин" (Казан), че той й предложил да се оженят веднага щом финализира развода с бившата си Христина Витанова.

Благо направо се е побъркал по нея, угажда й за всичко, непрекъснато й праща цветя, постоянно й звъни, не я изпуска от поглед. Никога не сме го виждали толкова влюбен. Затова искаше да и засвидетелства верността и силата на чувствата си. Това е един вид обещание, което двамата си дадоха да са заедно, каквото и да се случва", споделиха близки до Джизъса, пише в. "Всеки ден".

Запознати пък издават, че след като научила новината за бъдещия брак на мъжа си, екс половинката и майка на децата му Йоана и Давид, Христина буквално откачила. Въпреки че, откакто Благо тръгна с Куини, бившата му се прави на Желязната лейди, от няколко месеца гимнастичката буквално не била на себе си. Бесовете на брюнетката се развихрили още след като тийнейджърката и настояща любима на Георгиев започна да дава интервюта. Тогава ученичката заяви най-безпардонно, че досега футболистът не е попадал на точната жена, която да го задържи повече време до себе си.

"Той не е получавал никога подкрепа и любов, от която има нужда", сподели Куини. Витанова си мислела, че може да понесе поредната афера на Благо, но думите на уж по-неопитната дама силно я провокирали. Тя му поставила ултиматум, че може да вижда наследниците си само в определени дни, въпреки че предварителната им уговорка гласяла съвсем друго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !