Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тридневен парти маратон за рождения ден на Бедрум

отпечатай новината

15.12.2014 12:46 | Видян 1441 пъти

Тридневен парти маратон за рождения ден на Бедрум

Десет години марката Bedroom дава на своите почитатели най-доброто в България като музика, забавления и атмосфера. За да се превърне в символ и стандарт. А за една година софийският Bedroom Premium Club наложи тоталната си доминация в столичния клубен живот. И ако това не е повод за празнуване.  На 18, 19 и 20 декември столичният клуб ще започне втората си година с грандиозно парти, което ще вкара огън в кръвта на всеки, който прекрачи прага му на улица “Леге” № 2.

На 18 и 19 декември празничният маратон ще се разгърне с три тематични шоу-програми, в които момичета от балета на Bedroom Premium Ladies ще се превъплътят в три различни визии. При първото им преобразяване Man! I Feel Like a Woman балерините ще бъдат толкова стилни и едновременно предизвикателни, колкото могат да бъдат млади красиви жени с цилиндри и фракове. Представяте си ги, нали? И ви се приисква да ги видите. С второто си превъплъщение Moulin Rouge балерините на Bedroom ще вдигнат градуса на настроението в очакване на гвоздея на вариететната програма – представлението Fetish Night.

Заедно с тях за доброто настроение на гостите ще се погрижат и свежото лице на родната r‘n’b сцена – младата изпълнителка Мissher, както и MC π. Зад диджейския пулт ще са Gorro и Dimo BG (18 декември), Dimo BG, Fusion и Andrew (19 декември) и легендите на унгарската клубна музика Crazibiza заедно с българските им колеги Mascota и Vasco C (20 декември). Те ще представят на гостите на Bedroom Premium и новия клубен двоен диск, който е компилация от резидентите на Bedroom диджеите – Andrew, Dimo BG, Fed, Mascot и C-Fusion.

 През тези три дни въздухът на Bedroom Premium ще бъде наситен с аромати. Не само с аромата на най-доброто от клубната музика и великолепна вариететна хореография, дело на Галя от Сатен, но и в съвсем буквален смисъл, защото във въздуха ще се носи истинско благоухание. Той ще бъде напоен от аромата на парфюм, специално сътворен за Bedroom Premium Club. Благоуханието Chypre Floriental Powdery е дело на Изабел Майебьо, която е наследница на една от най-старите парфюмерийни фамилии на Франция с повече от 150 години история. По време на своята успешна кариера мадам Майeбьо е създавала аромати зa такива прочути марки като Gucci, Christofle, Lancel, Manolo Blahnik, Dior, Céline, Boucheron, Patek Philippe, Lacroix, Sonia Rykiel, Sisley, Boucheron. Била е ангажирана от някои от най-големите в света вeриги хотели като Plaza Athénée, Le Meurice, George V, Grand Hôtel du Lac. Плод на нейния талант е и личният аромат на една от най-известните съвременни актриси Ева Лонгория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !