Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Моника Валериева е метреса на 200-килограмов мъж

отпечатай новината

15.12.2014 13:26 | Видян 3900 пъти

Моника Валериева е метреса на 200-килограмов мъж

От известно време тя се радва на такива придобивки, че на всяка дама свят би й се завило… Изглежда новото гадже - Емил Атанасов е суперхлътнал по моделката. Николета Лозанова със сигурност ще завиди на това положение на Моника, шушукат из мрежата.

Някои от даровете са толкова щедри, че всички си правят само едни изводи – Моника Валериева яко се отблагодарява на избраника си. Сигурно е богиня в леглото или пък просто се обичат?! Ето такива са коментарите зад гърба й, но само те си знаят истината.

Преди време Моника бе на почивка в Дубай, където за нея са похарчени луди пари, а в съседните стаи цяла нощ си затискали главите, докато слушали пъшканията на красавицата.

Съвсем нормална е тази страст между двама влюбени. Останалите им почивки не си струва да бъдат споменавани, защото те са регулярни. Моника Валериева и половинката й всеки уикенда са на СПА и си гледат кефа.  Моника Валериева заслужава да кара БМВ. А и щом има кой да й го купи, защо не?! Скоро Емил Атанасов смятал и охрана да й сложи, че да не пада косъм от главата й.

Няма да остане на улицата тя, защото не само, че ще получава хонорари от разни изяви, но и ще върти фризьорски салон. Мъжът до Моника смятал да я сложи за управител, на мястото на бившата му. Така тя ще може да се представя за шефка и да покаже всички свои умения.

Емил Атанасов пък имал достатъчно приходи от строителните си проекти, които влага в различни начинания, пише Галерия.  Този път Моника Валериева е хванала златната рибка, клюкарят по неин адрес из светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !