Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анита Мейзер: Красива жена съм!

отпечатай новината

15.12.2014 15:49 | Видян 1537 пъти

Анита Мейзер: Красива жена съм!

Анита Мейзер, представила България в най-големия световен конкурс за омъжени жени „Мисис Свят“, не само не успя да си тръгне с отличие оттам, но си навлече гнева на хиляди сънародници. Нейният избор е, меко казано, изненадващ. Така и никой не разбра как тя се озова на световния форум, а външният й вид вече седмици наред е сред най-обсъжданите теми в интернет. Самата Анита, която има силикон в почти всяка част от себе си, твърди, че е изненадана от реакциите по свой адрес.

"В началото приех случващото се на шега, но след като видях, че се пише ежедневно във всички вестници и списания на една и съща тема, разбрах, че нещата са по-сериозни. Имам само силикон, който много си го харесвам. Не виждам какъв е проблемът. Прочетох странни неща за себе си. Никога не съм се възприемала като грозна. Странно ми е всичко, което се случва", признава Анита пред "България Днес". Според миската тя има пълното право да представи страната ни в подобен форум.

"Определено не мисля, че съм грозна. Българките като цяло сме хубави жени. Толкова различно красиви посвоему жени има само в България. Въпрос на вкус, имаме от всичко по много", убедена е Анита.

"Извинявам се на хората, които се засегнаха толкова лично, че съм представлява България. Ако знаех, че ще отприщя тази негативна вълна и знаех, че ще бъдат по-щастливи, нямаше никога да отида", добавя силиконовата миска. Според нея журито и останалите участници на световния конкурс са я приели напълно нормално. "Никой не е гледал на мен като на чудовище. Само в България ме изкараха най-черното същество. Вместо да се подкрепяме, ние се нападаме", сърдита е Анита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !