Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бившият на Деси Зидарова залюби Мисис България

отпечатай новината

15.12.2014 16:40 | Видян 3530 пъти

Бившият на Деси Зидарова залюби Мисис България

Аферите между красиви манекенки и криминално проявени бизнесмени не са нищо ново. Напоследък се заформи поредната такава между миска и бос, който бе спипан със забранени вещества в колата си – става дума за Михаил Младжов и Мисис България 2013 Александра Феофорова.

Деси Зидарова и Михаил Младжов се венчаха през 2011 година, но бракът им приключи година по-късно. Тогава Мишо бе спипан да кара в луксозното си возило 200г. кокаин. Това беше втори арест в рамките на месец за него за разпространение на наркотици.

Бизнесменът излезе на свобода срещу гаранция, но така и не се събра отново с красавицата. Името му за кратко бе спрягано с Бориса Тютюнджиевам, но моделката предпочете законния бизнес на Опосума Андрей Арнаудов, пише в. „България Днес“. Само преди няколко седмици пламнала любовна искра между Младжов и Мисис България. Въпросната Александра никак не е случайна.

Всеизвестен факт е, че тя спечели титлата за най-красива омъжена българка през 2013, защото има брак с пернишкия бизнесмен Анжел Феодоров. Той пък е роднина на местния феодал Феодор Феодоров, по-известен като Федеята. Кум на сватбата на Анжел и Александра преди години е сегашният председател на ББЦ Николай Бареков.

Снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !