Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Теодора посети Bulgarche Music Café във Варна

отпечатай новината

16.10.2008 13:55 | Видян 4823 пъти | Гласували 1

Теодора посети Bulgarche Music Café във Варна

Тедора посети уникалното заведение Bulgarche Music Café във Варна. Певицата решила да види лично първото по рода си заведение в България, което бе открито наскоро в МОЛ Варна.

За откриването на ресторанта Теодора като много родни звезди дари любимия си предмет. А именно чашата, в която всяка сутрин си пие кафето.
Заведението е превърнато в музей на родните звезди. По стените са подредени вещи на наши музиканти: инструменти, дрехи, плочи, нотни партитури. Именно сред тях е и чашата на Теодора.

„Имах участие във Варна и тъй като много мои колеги ми разказваха за уникалното заведение, реших и аз да отида и да го видя – сподели изпълнителката на хита „Изневерявам ти” – Обстановката е много приятна, а предметите на звездите правят заведението уникално, различно и интересно! А фолклорните униформи на персонала те карат да се чувстваш невероятно горд от това, че си българин” – допълва Теодора.

Определен процент от всички приходи в заведението ще отиват за българските музиканти. Специалисти ще определят кои от звездите ни ще бъдат „премирани” от „Българче мюзик кафе”.

Теодора пожела от сърце много успехи на заведението и разрастване на веригата в цяла България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !