12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Крисия най-скъпа по празниците

отпечатай новината

17.12.2014 11:06 | Видян 2345 пъти

Крисия най-скъпа по празниците

Ако за някои празниците са време за почивка и уютна вечеря със семейството, то за звездите това е моментът, в който изкарват най-много пари. Тъй като пазарът е малко свит, нашите звезди са свалили хонорарите си с между 20 и 30% спрямо миналата година, а за най-скъпите от тях дори няма и оферти, пише в. "Ретро". Масово хотели и ресторанти са ангажирали изпълнители за по 2-3 бона и тези с по-високи хонорари, които ще са заети по Коледа и Нова година  са малцина.

Сред търсените звезди и тази година е Васил Найденов, който изпреварил доскорошната фаворитка Лили Иванова. Кеца ще има цели 4 участия за двата празника, от които ще прибере общо 60 хил. лв. Той има по една изява на частни партита на Бъдни вечер и на Коледа, а в Новогодишната нощ ще изнесе концерт на открито на площад "Тройката" в Бургас и след това има участие в голям хотел в града. 

Въпреки че не е звездата с най-много участия, естрадната прима Лили Иванова също ще поработи. Звездата е "резервирана" за Коледа, когато тя има участие в столичен клуб, от където ще прибере солиден хонорар, имайки предвид, че цената на един куверт е 120 лв. и вече всички са изчерпани, като над 400 човека ще имат удоволствието да отпразнуват  Рождество Христово с Лили.

Изненадата за празниците тази година е детето-чудо Крисия Тодорова, която се оказва по-желана дори от естрадната прима. Малката звезда от "Шоуто на Слави” е плътно заета от 20 декември чак до Нова година, когато ще се изяви в родния си Разград. Родната финалистка от детската "Евровизия” ще пее около Коледа на няколко частни партита, както и ще гостува на празничните концерти в Димитровград и Шумен. За разлика от Лили Иванова обаче нейният хонорар е доста по-скромен и Крисия извива глас за суми между 5 и 15 хиляди лева, част от които отиват в продуцента й Слави Трифонов

Сред най-търсените за коледните партита са и дует "Ритон". Те приключват доходоносна година с успешно турне в САЩ и концерт в НДК на градския площад в Плевен, където ще веселят местните на открито срещу 5000 лв. Такъв е хонорарът и на Йорданка Христова, която след участието си във "VIP Brother” има повече оферти и си е уредила изява на 3 фирмени партита по празниците. Навръх Нова година обаче няма да работи, а ще празнува с приятели в Куба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !