Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Кубрат бърка под полата на Андреа на откриването на “Версай”

отпечатай новината

16.10.2008 15:40 | Видян 49483 пъти | Гласували 2

Кубрат бърка под полата на Андреа на откриването на “Версай”

Ласките и целувките, с които Кубрат Пулев обсипа годеницата си Андреа, бяха най-интересното, което се случи на откриването на новия фолк-клуб “Версай”.

Звездната двойка за 2008-ма година предизвика мигновения интерес на журналистите още с появата си. Боксьорът е известен с това, че не обича да ходи по шумни купони, а фолк-певицата също се появява рядко и то най-вече в компанията на личните си пи ари.

Още на входа Андреа позира предизвикателно с двама лакеи, които нямаха нищо против да я гушнат. След като двамата влюбени се настаниха на ВИП-масите Кубрат не издържа на късата пола на половинката си и започна да завира ръцете си под нея, което предизвика истински медиен ураган от светкавиците на фотоапаратите и насочените като оръжие камери. Любовната игра на боксьора обаче продължи с нежни ласки по ръцете й, целувки по шията, бузите и устата, което тотално опроверга мнението, че той е силов играч в леглото, въпреки загадъчната синина на Андреа на дясното бедро.

За да разведри иначе скучната обстановка в заведението и приспивните речи на водещия Рачаков, Кубрат заключи с белезници Денди. Бигбрадъра му се опъна, но на помощ се притече и Митьо Крика, след което Денди капитулира с ръце зад гърба, хванати с белезници. Повече от половин час трябваше на неговия екип, за да го освободят от оковите.

Още снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !