Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Диляна Попова се примири с ролята на втората жена

отпечатай новината

17.12.2014 16:30 | Видян 2749 пъти | Гласували 1

Диляна Попова се примири с ролята на втората жена

Красивата родилка Диляна Попова се пречупи броени дни преди празниците и окончателно прие съдбата си – да играе ролята на втората жена в живота на Асен Блатечки. Причина за това е огромната обида, която Диляна понесе от решението на Асен Блатечки да прекара Бъдни вечер и Коледа не с нея и бебето, а при дъщеря си Катя и съпругата Катерина Горанова.

В случая правилната постъпка на Асен Блатечки е само тази, че бе така добър да предупреди Диляна Попова седмица по-рано, за да не я шокира точно на празника, споделя Kliuki.bg. Лошото обаче е, че той отново я загърбва в името на старото си семейство и жената, за която сам призна пред цяла България: „Тя е най-ценният и важен човек в живота ми досега“ – именно Катерина Горанова. Това разкриха източници, близки до чаровния актьор.

След като чула решението на Асен Блатечки, Диляна Попова дори не си направила труда да го разубеждава, камо ли да мрънка. Тя сухо заявила, че за празниците ще се прибере при родителите си в Гулянци, където ще празнува със семейството и сестра си – единствените хора, които са плътно до нея и Борил още от раждането му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !