Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Фен ТВ събра звездите на коледно парти

отпечатай новината

22.12.2014 11:59 | Видян 2257 пъти

Фен ТВ събра звездите на коледно парти

Коледното парти на Фен ТВ се превърна в зрелищен купон в столичния клуб Sin City. Водещи на събитието бяха лицата на телевизията – Александра Дянкова и Йовко Вричев, преобразени като Снежанка и Дядо Коледа.

 Алисия, Ангел, Кондьо, Тони Стораро, Гергана Димова, Бони, Ашли, Славена, Стефани, Гергана Димова, Софи Маринова, Веселина, Ванеса, Анна, Кристина, Александра, Ирена, Джина Стоева, Александър, Румяна Попова, Радостина Паньова, Ива Давидова, Дения Пенчева, Мила Рангелова, Велизар Илиев, Дафина Димитрова, Пламена и Дебора вдигнаха на крака приятели, колеги и партьори на музикалната телевизия.

Звездите на Фен ТВ изненадаха гостите на събитието с 3-часов концерт на живо. Изпълненията на едни от най-големите им хитове предизвика бурен фурор от ръкопляскания.

Освен в ритмите на попфолка гостите на събитието се разкършиха и с 10-минутно хоро, изпълнено от народната певица Румяна Попова.

В средата на купона обстановката се нажени още повече, когато по време на изпълнението на дуета на Алисия и Ангел ентусиазиран фен се качи на сцената и разцелува певицата, което трогна звездата.

Овациите на гостите на коледното парти на Фен ТВ предизвикаха също и Бони, Стефани, Славена, Гергана Димова, Ашли и Ванеса. Звездите на музикалната телевизия показаха, че освен науспорими гласови възможности притежават и невероятна харизма. 

Коледното парти на Фен ТВ продължи до ранни зори с много танци и добро настроение. Репортаж от събитието може да видите в предаването „Зад кулисите” този понеделник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !