34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Христина на Благо скочи на Куини-Алис

отпечатай новината

23.12.2014 10:27 | Видян 4993 пъти

Христина на Благо скочи на Куини-Алис

Христина на Благо Георгиев буквално изригна срещу заместничката в леглото на мъжа си. Бившата на ритнитопковеца жестоко се закани на 18-годишната ученичка Куини-Алис.

Малката красавица се завъртя около шавливеца и тотално го откъсна от Христина и децата им. Двамата партньори обаче се разделиха заради непрекъснатите изневери на татуирания футболист. Но Христина Витанова все още таеше надежда, че пак ще се съберат и простят, разкриват близките й приятелки.

Но след като играча на футболния тим от Казан „Рубин” яко хлътна по малката моделка и не се отделя от нея, злобата на бившата гимнастичка ескалирала. Тя се заканила да я „удуши”, защото й „била съсипала семейството”.

Младото му гадже предизвикателно обяви, че Благо хойкал, защото не бил срещнал дотогава жена да го обича и цени истински, пише kliuki. Двамата още са на екзотична ваканция в Дубай, а Христина ръси огън и жупел по техен адрес. Въпреки че Благой тотално заряза двете си деца Йоана и Давид, все пак не забравя да пълни всеки месец банковите сметки на жена си, за да се грижи за отрочетат

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !