Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Васил Найденов бесен, прежали 600 бона

отпечатай новината

24.12.2014 08:37 | Видян 2107 пъти

Васил Найденов бесен, прежали 600 бона

Жестоки дни застигнаха живата ни легенда Васил Найденов. До последно естрадният певец се надяваше, че КТБ ще му възстанови спестяванията, равняващи се на около 600 хил. лв. Вече е ясно обаче, че това няма да се случи, тъй като тази сума превишава по размер гарантираните влогове, съобщава ПИК. Това е огромен удар за Васко Кеца, който цял живот е спестявал и накрая му откраднаха парите.

„Не мога да повярвам просто в каква държава живеем. Аз толкова години се боря да изкарвам пари, които да заделям за старините си, а сега се оказва, че трябва коренно да променя стандарта си. Мисля, че не е справедливо!“ – коментира скандалната ситуация Васил Найденов.

Великият певец бе направо довършен и от друга новина. Той също попада в графата на Борис Гуджунов и също няма да получава пенсия. Все пак Васил Найденов няма да остане гладен и жаден, защото той има още доста пари в други банки, но това не променя факта, че беше жестоко ограбен. Все пак става въпрос за цели 600 бона, а и това с пенсията беше капакът. Очевидно Васко Кеца ще трябва да помисли върху възобновяването на активната си кариера, ако иска да не понижава стандарта си на живот.

„Васил е човек на изкуството и винаги е бил далеч от неща като осигуровки, пенсии и подобни. Затова лесно се превърна в жертва на българската бюрокрация. Жалко, защото е сред най-великите българи, а постъпват така с него. България просто не уважава звездите си.“ – споделя приятелка на Васил Найденов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !