Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Забраниха на Мария и Гущеров да се венчаят в „Александър Невски“

отпечатай новината

30.12.2014 12:01 | Видян 5014 пъти

Забраниха на Мария и Гущеров да се венчаят в „Александър Невски“

Синодът проваля сватбата на Мария и Християн Гущеров, двамата са в паника. Шумно рекламираната сватба, която щяла да се състои в храма „Александър Невски“, се оказа невъзможна, а духовниците са възмутени от наглостта на певачката.

Мария и Гущеров вече изпратиха поканите с посоченото място на венчавката, като са се надявали, че ще им разрешат.

„Това е патриаршески храм и по канон такава венчавка не може да се състои там“, категорична е шефката на отдел „Връзки с обществеността“ Александра Карамихалева пред „Телеграф“. Оказва се, че Мария и Християн са подали писмена молба за сватбата им в храма, но на нея вече е отговорено отрицателно. Сега остава вариантът за храма „Света София“, който е в близост до „Невски“.

Исторически в катедралата през годините единствено царски семейства са се вричали пред Бога. Има обаче и няколко изключения и може би именно те са дали надежда на Мария.

Тук са се венчали Меглена Букова и бившият депутат Венцислав Димитров; Мария Грънчарова с бившия директор на “Мобилтел” Венцислав Иванов, Наталия Симеонова и Денис Ризов; Бисера Михайлова - дъщеря на шефа на БФС Борислав Михайлов, и нейният избраник - футболистът Живко Миланов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !