Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Принц Хари син на учителя по езда на Даяна

отпечатай новината

30.12.2014 13:12 | Видян 3321 пъти

Принц Хари син на учителя по езда на Даяна

Принц Хари е син на учителя по езда на Даяна, гръмна световната преса. Известен театрал качи на сцената постановка, в която твърди, че разкрива най-скандалната тайна на британското кралско семейство. Пиесата „Истини, лъжи, Даяна“, разкрива скандални подробности около миналото на принцесата. Според автора й Джон Конуей, Джеймс Хюит, а не принц Чарлз е баща на Хари.

Самият Конуей твърди, че повече от две години е работил редом с Джеймс Хюит, който разкрива подробности около страстната си афера с принцесата. Връзката им започнала 18 месеца преди раждането на Хари и лично той е дал разрешение, в постановката да се тиражира разказа му.

В една от сцените Хюит казва „С Даяна започнахме връзката си, повече от година преди раждането на Хари. Не, че това е доказателство, че аз съм бащата. А просто неудобната истина“. Темата отново е повдигната, когато Джеймс Хюит е запитан, дали знае кой е бащата на Хари. Отговорът му е „Естествено, че знам“, пише "Дейли Телеграф". Пиесата пожъна огромен успех в Ню Йорк, а премиерата й на лондонска сцена е в театър „Чаринг Крос“ в Уест Енд на 9 януари. Очаква се тя да бъде поставяна в продължение на месец.

Джон Конуей твърди, че при работата си с Хюит е получил наистина „смайващи“ признания. Повечето от тях той пази в тайна, но базира пиесата си именно на историята, която циркулира от средата на 90-те години и според която Хари не е син на Чарлз, а на Джеймс Хюит и Даяна. Според Хюит няма съмнение, че пиесата ще бъде „точен“ портрет на самата истина. Но той също така споделя, че не я е чел изцяло, нито е прегледал посветените на темата пасажи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !