Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Промоция: Васко Кеца + Криско = 10 хил. лв.

отпечатай новината

30.12.2014 16:54 | Видян 1853 пъти

Промоция: Васко Кеца + Криско = 10 хил. лв.

Навръх Нова година повечето певци са с двойни хонорари заради голямото търсене от страна на заведенията. Ако искате да наемете известен певец или водещ за Нова година, трябва да си приготвите сума между 600 и 20 хил. лева, показа проверка на „168 часа".Най-скъпи и този сезон са фолкпевиците. Ако за участие на Преслава, Ивана или Цветелина Янева платите 9600 лв., то комбинацията между тримата поп изпълнители като Графа, Михаела Филева и Вензи също ще ви струва толкова (цитираните суми са с ДДС).

Сред най-скъпоплатените певци са и Галена (8400 лв.), а ако желаете да ангажирате Алисия, Емануела, Глория, Андреа, Анелия и Джена по празниците, трябва да извадите 7200 лв.

За абсолютно същата сума може да се насладите и на Георги Христов. А срещу 6600 лв. се ангажират Графа, Миро и Орлин Горанов. Надолу по скалата се нареждат Нели Рангелова и Орлин Павлов - 4800 лв., а плътно до тях с 4200 лв. хонорар е Силвия Кацарова.

Мариана Попова и Мария Илиева и тази година си остават едни от най-скъпоплатените певици в попа. Хонорарът им варира от 6000-7000 до 10 хил. лв. в зависимост от това дали ще има и група заедно с тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !