Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ани Цолова строшила легло с любовно вино

отпечатай новината

31.12.2014 12:12 | Видян 2342 пъти

Ани Цолова строшила легло с любовно вино

Тв водещата Ани Цолова, която често става обект на закачки заради спонтанните си реакции в ефир, изпрати 2014-та с неочаквано признание. Без да се усети, Ани разкри палав личен момент. В студиото бяха коментирани снимки на Фейсбук групата "Балканите в надписи, табели и графити”, запечатали нестандартни надписи. На една от тях бе рекламирано вино с думите: "Любовно вино троши легла". "Ох, аз ли не знам, аз ли не знам... Вярвай ми, така е!", изкоментира неочаквано Ани, разкривайки горещ темперамент и скрити таланти.

Сред нестандартните надписи бяха: „Не си бършете ръцете в пердето”, „Монтаж на рога”. "Една голяма група от надписите са от тоалетни. Друга са тези, свързани с чужди езици. Има изключително интересни неща, на които се смея с глас”, сподели  администраторът на групата доц. Веселка Тончева.

„Преводът от един език на друг понякога значи друго. Например „Барам девойче за работа в кафене“ поражда усмивки, защото барам на български не означава търся. Разсмя ме и надписа „Мъшавейте паметно!“, който би трябвало да означава „Отслабвай разумно“. Идеята за създаването на Фейсбук групата бе да се забавляваме, но получавам и много тъжни неща, които също публикувам. Те са много показателни за мисленето, за представите, за начина по който живеем“, коментира доц. Тончева.

В студиото бе внесена новогодишна баница с късмети, от която всеки от екипа изтегли своя. Виктор Николаев, който е в почивка, бе включен по скайп. „Аз помагам на майка ми да меси баницата, но Ани ще изтегли моя“, каза той.

„Добро психично здраве и не само“, бе късметчето, което му се падна. Павката изтегли: „Стига лютеница с боб, тебе те чака либоф“. Ани обаче не бе очарована от късмета си от баницата: „Горда ще е с тебе бабата, догодина те чака много работа“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !