Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава и Марги Хранова събрали повече зрители от „Х фактор” в новогодишната нощ

отпечатай новината

05.01.2015 16:48 | Видян 3577 пъти | Гласували 2

Десислава и Марги Хранова събрали повече зрители от „Х фактор” в новогодишната нощ

Обществената телевизия БНТ се похвали с най-висока гледаемост в първия час на 1 януари, пише "Блиц". Тогава телевизията-майка излъчи традиционния концерт „Сцена под звездите” от площад „Княз Александър І” в столицата. Тази година в него пяха Маргарита Хранова, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Десислава и оркестър „Карандила”, Калин Вельов и др.Обществената медия е лидер в ефира в часовия пояс между 00.00 и 01.09 часа.

Средно 612 хиляди души на територията на страната са празнували пред екрана с концерта от площад „Княз Александър І”. Постигнатият рейтинг е 8,8%, с което новогодишното предаване на БНТ 1 води пред следващите в класацията конкурентни телевизии, които постигат съответно – 7% (bTV) и 2,8% (Нова телевизия). Празничният концерт бе излъчван едновременно и по сателитния канал БНТ Свят.

За 16-ти път националната телевизия и нейните приятели посрещнаха на открито новата година в центъра на столицата. Събитието се организира съвместно със Столична община. Домакини бяха водещата на БНТ Мария Андонова и актьорът Стефан Щерев.

Според пийпълметричните данни на ГАРБ концертите в празничната програма на БНТ също са привлекли силен зрителски интерес – „Българската Коледа” (5,3%), шоу спектакълът на дует „Ритон” - „Пътят към твоето сърце” (4%), „Коледни звезди” (3%). Сред най-гледаните програми са и концертите на Кичка Бодурова и Николина Чакърдъкова.

След речта на президента Росен Плевнелиев и химна на Република България bTV пусна музикален блок за цели 2 часа. След това бодрите зрители можеха да гледат „Сам вкъщи 4”.

Нова телевизия заложи в първия час и половина от новата година на избрани моменти от концертите на „Х фактор”. След това програмата продължи отново с музика – концерт на Графа на запис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !