Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Жълти сайтове убиха Рики Мартин, той се надсмя с постове в Туитър

отпечатай новината

06.01.2015 12:31 | Видян 1459 пъти

Жълти сайтове убиха Рики Мартин, той се надсмя с постове в Туитър

Множество сайтове тиражираха "новината", че Рики Мартин е починал при катастрофа. Информацията покруси хиляди фенове на певеца, след като в You Tube се появи видео на Shocking And-upcoming и съобщение, според което Мартин е загубил контрола на своето BMW, опитвайки се да избегне удар с бавно движеща се кола.

"Трагичният случай станал сутринта на 3 януари, като 43-годишният певец загубил контрол на колата си и се врязал в стена на магистрала близо до Лос Анджелис", гласеше съобщение в мрежата. Твърдеше се също, че Мартин починал в 16.30 м. от голям брой травми. Посочваха с дори дори резултати от аутопсия, които "показвали" голямо количество алкохол в кръвта на Мартин.

Представители на певеца отрекоха лъжата и официално потвърдиха, че той е не само жив, но е и здрав, съобщи Media Mass.

"Той бе включен към дългия списък от знаменитости, станали жертва на тази лъжа. Той е все така жив и здрав, така че престанете да вярвате какво се пише в интернет", се казва в официалното изявление на представителите му.

Видеото е гледано до тази сутрин от над 455 000 души и доста фенове се хванаха на измамата, изпращайки своите съболезнования.

"Рики мъртъв! Не мога да повярвам" - написа един фен.

Самият Рики Мартин се надсмя над всичко това с туит, с който поздрави феновете си от Рая и с линк към своята страница в Instagram.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !