Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Лидия Иванова представя България на престижен конкурс в Лос Анджелис

отпечатай новината

06.01.2015 14:19 | Видян 1545 пъти

Лидия Иванова представя България на престижен конкурс в Лос Анджелис

За краткият си престой в Америка, Лидия успява да привлече вниманието на множество влиятелни личности от световния шоубизнес. Българката е посетила последната церемония от връчването на наградите EMMY, където се запознава с водещи продуценти и журналисти от Холивуд, като именно те забелязват таланта й и препоръчват да вземе участие в такъв тип конкурси. Любопитно е, че на церемонията тя е единствената, която успява да се снима с Дерек Хъф, който пожелал да си направи селфи с нея.

Не след дълго представителката на нашата страна получава покана и за откриването на новия магазин на хитовата марка DSQUARED на Родео-драйв. И там красотата й не остава незабелязана – двамата дизайнери са изключително впечатлени от визията й и са поискали да я облекат в свои дрехи, за да се снимат с нея. За тях Лидия сподели, че са изключително мили и с удоволствие поискали да научат повече неща за нея и страната й.

Интересните неща за Лидия съвсем не свършват дотук - българката сподели, че е успяла да се срещне с Дженифър Лорънс, от която е със страхотни впечатления, а на Хелоуин е присъствала на парти в Бевърли Хилс и е посетила къщата на Чарли Шийн, и е успяла да види отблизо домовете на Парис Хилтън, Шакира,Том Джоунс и Роби Уилямс.

За престижния благотворителен конкурс, на който присъстват звезди от ранга на Дженифър Лопес, Лидия ще работи с танцьорите на Риана, както и с водещи гримьори, фризьори и стилисти от световен мащаб. Нейният лик ще представи България и в специализираното списание за конкурса, където ще намерят място и всички спонсори на нейната кауза, част от които лекар от Нигерия, специализирал в България и известен пластичен хирург от Лос Анджелис. Все още има достатъчно време всички желаещи фирми и брандове от България да подкрепят Лидия и нейната кауза.

Известни личности от страната ни също застават зад каузата „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“, като първият е популярния поп певец Миро – дългогодишен приятел на семейството на Лидия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !