Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Слави с мегашоу в Арена Армеец през април

отпечатай новината

07.01.2015 09:00 | Видян 3888 пъти

Слави с мегашоу в Арена Армеец през април

През втората половина на април Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще направят мегашоу в Арена Армеец. Това обяви късно снощи самият тв водещ в разговор с Евгени Димитров - Маестрото. Най-силната група в България ще празнува 20 години на сцената. За това време основните й членове като Годжи, Гъмзата, Цветан Недялков, Венко барабаниста, проф. Илия Илиев, Евгени Йотов са постоянни. Сменят се предимно певиците.

От първото си предаване за Новата 2015 г. навръх 1 януари Слави ударно лансира бъдещия спектакъл. Тогава той пусна мухата като с Маестрото и Годжи напомниха някои от най-добрите си песни в импровизация с премерена доза носталгия и сантименталност. Снощи пък, покрай Йордановден, той представи духовия оркестър на тромпетиста си Гъмзата. В следващите три месеца до средата на април явно ни предстои още пускане на мухи по повод програмата в дните веднага след Великден. Трифонов не се сдържа да захапе и премиера Борисов.

"Дали ще ме пуснат там дори за концерта. Досега канят предимно оня, дето се поти", иронично коментира Слави с очевадна препратка към Веско Маринов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !