Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

За Мария новата година започва много обещаващо

отпечатай новината

08.01.2015 11:49 | Видян 1564 пъти | Гласували 1

За Мария новата година започва много обещаващо

Само преди броени дни в ефира на “Планета” и “Планета HD” се появи видеоклипът към най-новата й песен със заглавие “Любима грешка”. “Страшно ми е любима тази песен. Да кажем, че съм си я направила като един подарък за моя рожден ден и си пожелавам да стане хит”, споделя Мария. На 13 януари изпълнителката ще отбележи своя рожден ден, а на 17-ти, заедно с мъжа в живота й Християн, ще узаконят дългогодишната си връзка с брак и пищно тържество. Ето как бъдещата булка коментира всичко, което й се случва в живота:

“Аз по никакъв друг начин не мога да си обясня нещата, освен че съм сторила много добрини в живота си, за да ме изненадва той по такъв начин. Поводите са чудесни. Бих казала, че това е мечтата на всяко едно момиче, дори от най-ранно детство. Безкрайно се вълнувам. Текат приготовления за сватбата, но те са част от емоцията. Не бих казала, че ни тресе треска и не изпадаме в такива състояния. Всичко го правим, за да изживеем един прекрасен празник.”

Мария казва още, че с Християн живеят достатъчно дълго време заедно, че да бъде сватбата заветното обещание, че се обичат и че ще останат един с друг, пише blife. Те отдавна са семейство и  тържеството е за техните приятели и за всички онези, които ги уважават двамата като едно цяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !