Трима могат да запазят тайна, ако...

Трима могат да запазят тайна, ако двама от тях са...

Бланшет е Меркел в Rumours

Кейт Бланшет играе немски канцлер с прическата, сако и...

Българката с най-красиво тяло във Вселената издава тайните си

отпечатай новината

09.01.2015 16:34 | Видян 2547 пъти

Българката с най-красиво тяло във Вселената издава тайните си

Преди броени дни Жана Янева бе избрана за жената с най-красиво тяло във Вселената на международния конкурс “Фотомодел на Вселената” в Турция. Бившата тенисистка пребори 30 претендентки и спечели дори одобрението  на руския милиардер Роман Абрамович, който бе част от журито.

В предаването „Преди обед” хубавицата разкри, че не полага специални усилия за фигурата си и е късметлийка, защото има добри гени. Жана може да се похвали с мерките: талия – 63 см и ханш – 87. Тя призна, че не прави коремни преси всяка сутрин, но обожава спорта.

„При мен, за щастие, хубавата фигура не се получава с много усилия и лишения. Плувам, от 6-годишна тренирам тенис, карам ски и разбира се, ходя редовно на фитнес. Не гладувам, категорично го заявявам. Позволявам си да ям сладко,много обичам шоколад. Последните два дни преди конкурса се ограничавах”, сподели хубавицата.

Янева, която преди 2 години участва на световния конкурс “Мис Вселена”, сподели, че не е очаквала да получи подобно признание.„Аз се убеждавам, че най-хубавите неща в живота се случват случайно и на шега. Нямах нагласа, че ще спечеля, а и знам, че има значение коя страна представяш и често по-големите страни печелят. Сега съм много щастлива, че успях да извоювам една добра награда за България”, каза Жана.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !