Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Малина оранжева като морков

отпечатай новината

12.01.2015 15:56 | Видян 2256 пъти

Малина оранжева като морков

Фолк певицата Малина си съсипа кожата. Изпълнителката експериментира с евтин козметичен продукт за тен, който я направи оранжева като морков. С безумния си цвят на кожата Малина се докара баш за турнето си в САЩ.

Заради зимата у нас, певицата била бяла като платно и решила да се намаже с бронзант. След няколко намазвания върху кожата козметиката придава естествен краткотраен тен, но въпреки това малцина си позволяват да я използват, предимно тийнейджърки. Причината е в това, че невинаги тенът е равномерен поради факта, че някои части на кожата абсорбират по-добре крема от други и така понякога тялото става шарено като шахматна дъска.

Ефектът при Малина е повече от ужасяващ, смутиха се посетителите по време на един от концертите й. Заради късите полички и гащички, с които тя перманентно излиза на сцената, изпълнителката очевидно бе отделила най-много грижи за почерняване на краката си, пише Всеки ден. Вместо да получи желания тен, певицата буквално се е превърнала в един огромен ходещ морков. С оранжеви крака, Малина без притеснение въртя гьобеци и кючеци пред публиката, а от потта й на места бронзантът се стече, докладват свидетели.
Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !