Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис се моли да иде в "Пайнер"

отпечатай новината

14.01.2015 17:13 | Видян 1712 пъти

Азис се моли да иде в

Фолкпевецът Азис от няколко месеца насам усилено се моли да се уреди в "Пайнер", научи "България Днес". Ромският славей е твърдо решил, че ще направи всичко по силите си, за да намери място сред конкуренцията и най-сетне да се докопа до редиците на най-успешната музикална компания в чалга индустрията. Въпреки че през последните години изпълнителят спечели популярност в "Диапазон рекърдс", неочаквано е преценил, че мястото му е сред големите звезди на попфолка.

Именно поради тази причина чалгаджията реши да направи дуети с две от най-големите звезди на "Пайнер" - Мария и Преслава. С присъщия за него подмазвачески подход Азис успя да спечели доверието им и двете бързо се сдушиха с него. Само и само да докаже приятелството си към Преслава, костинбродският изпълнител склони да стопли отношенията си с Николета Лозанова и да интервюира колежката си в предаването на НиЛо - "Папараци".

Хора от екипа на "Папараци" издават, че чалгаджията е взел тлъст хонорар, за да влезе в ролята на водещ в предаването, което го злепостави пред цяла България през изминалата пролет, излъчвайки видеоклип, на който Азис е гол в леглото с непознат младеж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !