Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

3-часово инфарктно раждане за Емануела

отпечатай новината

15.01.2015 13:38 | Видян 2971 пъти

3-часово инфарктно раждане за Емануела

Първият внук на един от най-богатите българи, Динко Динев, се е появил на бял свят миналата неделя при инфарктни обстоятелства. По същото време именитият му дядо е събирал тен из плажовете на далечен Тайланд. Димитър Динев-младши, наследник на първородния син на олигарха и фолк певицата Емануела, проплака в столичната клиниката за ВИП-ове „Свети Лазар” доста преди термина на майка си.

Според план графика баровското бебе трябваше да проплаче на 3 февруари. По спешност обаче се наложило раждането да бъде предизвикано три седмици по-рано. При един от последните прегледи при д-р Николова видеозонът показал, че пъпната връв е започнала да се увива около вратлето на момченцето.

Специалистката, която е изродила стотици елитни отрочета, преценила, че всеки следващ ден може да се окаже фатален. „Емануела е изключително благодарна на докторката. Тя направо си е спасила живота на малкия Митко”, разкриват пред „Уикенд” роднини на чалга дивата. Изваждането на бебето със секцио протекло по учебник, но не и следващите три часа, през които родилката останала на операционната маса. Толкова продължила операцията от херния, която Емануела развила през последните 9 месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !