Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бритни Спиърс съсипана

отпечатай новината

19.01.2015 10:49 | Видян 1833 пъти

Бритни Спиърс съсипана

Бритни Спиърс преживява огромна трагедия. Бившият приятел на певицата и актриса бе застрелян от талибани в Афганистан. Джон Съндал, пилот на военен хеликоптер бил свален от талибани в арабската държава. Бритни изпаднала в шок, когато научила новината.

Пилотът, който излизаше с Бритни Спиърс и който й помогна да се справят с наркотиците, е бил застрелян от талибаните в Афганистан. 44-годишният Джон Съндал е летял в близост до Кабул, когато ракета се разбила в неговия хеликоптер. Инцидентът е станал миналата седмица.

Карл Съндал, брат на убития пилот, заяви, че 44-годишният Джон в Афганистан отишъл, за да помогне на хората. „Съсипани сме! Джон отиде да се опита да помогне на страната ни. Държавните служители казаха, че са го убили талибаните. Моите родители са много стари, така че това е много тежък удар за тях“, казва Карл.

Тялото на убития пилот бе пренесено в САЩ, където семейството го изпрати с малка литургия в будистки храм в Лос Анджелис. „Джон бе будист и в унисон с неговите желания, му организирахме погребението в будистки храм“, добавя брат му Карл.

Джон Съндал стана известен с връзката си с Бритни Спиърс. Двойката се запознала на среща за подкрепа на алкохолици през 2007 г. в Лос Анджелис, а известната певица публично му благодари за ролята, която е изиграл в борбата й срещу алкохолизма. След трагедията Бритни била направо съсипана от шока, когато научила за смъртта му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !