Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Звездите от "Бягствое от затвора" в нов сериал

отпечатай новината

19.01.2015 16:02 | Видян 2107 пъти

Звездите от

Доминик Пърсел и Уентуърт Милър обединяват сили на малкия екран пет години след звездното си представяне в „Бягство от затвора”. Актьорите влизат в ролята на злодеи в новия сериал на CW The Flash.

В периода 2005-2009 двамата хубавци превзеха малкия екран като братята Майкъл Скофийлд и Линкълн Бъроус. Сега Уентуърт ще играе лошия Леонард Снарт (Капитан Колд), а Доминик неговото протеже Мик Рори (с прякор Хийт Уейв). Премиерата на сериала е през януари и звездите са много ентусиазирани отново да работят в екип. Ето и какво казаха по темата:

Минаха повече от 5 години от финала на „Бягство от затвора”. Как се чувствате отново на малкия екран?

Уентуърт: Бяхме в този бизнес цели 81 епизода, в които дадох всичко от себе си. После шоуто приключи и смятах да продължа напред. Наскоро бях в един колеж и се надявах студентите да ме разпитват за предстоящите ми проекти, за работата ми като сценарист и писател. Но единственото, от което се интересуваха бе „Бягство от затвора”. За тях шоуто не е приключило и разбрах, че в онлайн медиите то има втори живот.

Доминик: Филмите, които съм правил след това, сякаш са излишни. Завинаги си оставам Линкъл Бъроус. След шоуто това ме дразнеше, но сега го прегръщам с отворени обятия, защото разбрах каква невероятна възможност съм имал и в какъв невероятен проект съм участвал. Няма и ден, който да мине, без да чуя: „Хей, ти си този от „Бягство от затвора”. Обичам това шоу!”. Щастлив съм от успеха на продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !